Cijena s popustom za veće kupnje

Klijenti koji kupuju veće količine investicijskih plemenitih kovina mogu od tvrtke Tetragram Plemenit zatražiti posebnu ponudu s popustom.

Ukoliko kupujete veću količinu zlatnih ili srebrnih poluga, te zlatnika i srebrnjaka putem web shopa Butik Plemenit, nakon što ste primili automatski generiranu ponudu, provjerite cijene tih istih proizvoda i na stranicama Tetragram.hr za velike narudžbe na internetskoj adresi https://www.tetragram.hr/cijene-proizvoda-od-zlata/ i usporedite njihove cijene, pa ako su niže, zatražite povoljniju ponudu.

Također, tvrtka Tetragram Plemenit nudi prodaju investicijskih plemenitih kovina s pohranom, pri čemu je cijena tako kupljenih zlatnih i srebrnih poluga, te zlatnika i srebrnjaka niža. Riječ je o proizvodima Plemenit Geografija i Plemenit Matematika, kod kojih klijent kupuje i pohranjuje investicijsko zlato i srebro kod tvrtke Tetragram Plemenit. Cijene proizvoda kupljene na taj način možete doznati klikom na link ovdje.

Cijene na web shopu Butik Plemenit mijenja se iz minute u minutu, jer prati stanje na svjetskim burzama plemenitih kovina. Budući da se cijene zlata i srebra na svjetskom tržištu mijenjaju svakih nekoliko sekundi, moguće su manje nepreciznosti u cijenama proizvoda iz našeg web shopa Butik Plemenit prikazanima uz svaki proizvod.

Te nepreciznosti u pravilu nestaju nakon kraćeg vremena, a mogu se osobito pojaviti u slučajevima kada cijena plemenitih kovina na svjetskom tržištu naglo skače ili pada, odnosno, kada se brzo i snažno mijenja.

Ukoliko sumnjate da je došlo do nepreciznosti, molimo vas da nas kontaktirate, te ćemo vam nastojati izići u susret i na odgovarajući način korigirati cijenu ponude koju ste automatski primili.

Za više informacija, nazovite 01/236-5857 ili 098/209-236 u radno vrijeme naše tvrtke od ponedjeljka do petka 9-17 sati (subotom, nedjeljom i blagdanom zatvoreno).

Za klijente iz inozemstva: +385 1 236 5857 ili +385 98 209 236.

0
    0
    Moja košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu
    Odaberite
    Right Menu IconNazovite