Uvjeti korištenja stranice

1. Ukoliko nastavite koristiti web shop na adresi https://butik.plemenit.hr/, potvrđujete da ste suglasni s uvjetima korištenja internetskih stranica i web shopa na toj adresi.

2. Kada pregledavate web stranice na adresi https://butik.plemenit.hr/, dodajete proizvode u košaricu, mijenjate sadržaj košarice, pregledavate stranice s proizvodima i njihovim opisima, završavate kupnju putem linka “Završi kupovinu”, “Kreni na plaćanje” ili bilo kojeg drugog linka za završetak kupovine, te ako obavljate bilo koje druge radnje predviđene sustavom web shopa, smatrate se korisnikom web shopa.

3. Korisnik web shopa obvezuje se da će web stranice na adresi https://butik.plemenit.hr/ koristiti na tehnički odgovarajući način, da neće zloupotrebljavati tehničke ili pravne aspekte web stranica, te da stranice neće koristiti ni na koji drugi način osim na način kako je to predvidio vlasnik web shopa, tvrtka Tetragram Plemenit d.o.o. iz Zagreba, Svetice 19, OIB: 30731973010.

4. Vlasnik web shopa može zbog bilo kojeg razloga onemogućiti korisnika da koristi web shop, te bilo koju ili sve njegove funkcionalnosti.

5. Korisnik web shopa suglasan je da vlasnik web shopa koristi sve podatke koje je korisnik web shopa ostavio, poslao, odnosno, pohranio tijekom korištenja web shopa. Vlasnik web shopa te će podatke koristiti u skladu s regulativom o zaštiti podataka koja vrijedi na području Republike Hrvatske.

6. Korisnik web shopa može od vlasnika web shopa zatražiti uklanjanje podataka ostavljenih tijekom korištenja web shopa. Ukoliko korisnik web shopa želi da ostavljeni podaci budu uklonjeni sa servera, to može zatražiti slanjem zahtjeva putem formulara na internetskim stranicama http://www.plemenit.hr/kontakt/ pri čemu je korisnik dužan poslati vlasniku web shopa dovoljno podataka kako bi vlasnik mogao ustanoviti koje podatke korisnik želi da budu uklonjeni. Podatke o vama čuvamo u skladu s Obavijesti o čuvanju vaše privatnosti koju možete pročitati klikom na link.

7. Korisnik web shopa se obvezuje da će web shop koristiti na zakonit način.

8. Vlasnik web shopa održavat će web shop funkcionalnim prema standardima dobrog gospodara. Ipak, vlasnik web shopa ne može jamčiti da će web shop biti u svakom trenutku dostupan korisniku web shopa. U slučaju tehničkih ili drugih poteškoća koje će onemogućiti pristup web shopu, vlasnik web shopa nastojat će ih otkloniti u najkraćem mogućem roku. Također, vlasnik web shopa radit će izmjene u izgledu i funkcioniranju web shopa, kada je to potrebno iz poslovnih ili pravnih razloga.

9. Vlasnik web shopa u svakom trenutku može donijeti odluku o prestanku rada web shopa. Ako se dogodi prestanak rada web shopa, vlasnik web shopa može podatke o korisnicima web shopa prikupljenim tijekom funkcioniranja web shopa prepustiti trećim stranama, pri čemu će treću stranu obvezati da te podatke smije koristiti isključivo u skladu s uvjetima korištenja na koje je korisnik web shopa pristao.

10. Korisnik web shopa može koristiti web shop samo u slučaju ako dopušta upotrebu tzv. cookies, odnosno, kolačića. Uobičajeno je da web stranice, odnosno, web shopovi koriste male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova koje su spremljene na vaše računalo od strane web stranica koje ste posjetili. Na taj način omogućava se da vaše korisničko iskustvo upotrebe web stranica i web shopa bude ugodno i pozitivno. Spomenute tekstualne datoteke nazivaju se “kolačići” ili “cookies”. Kolačići omogućavaju web stranicama ili web shopu da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići također omogućuju da se prati posjećenost i promet na našim web stranicama. Podaci koji se na taj način prikupljaju anonimni su i ne dijele se ni sa kime. Više informacija o privatnosti na našim web stranicama i web shopu možete pročitati ovdje.

11. U skladu sa hrvatskim zakonodavstvom i smjernicama Europske unije, vlasnik web shopa dužan je utemeljiti i javno objaviti politiku povrata kupljenih proizvoda. Politika povrata kupljenih proizvoda tvrtke Tetragram Plemenit d.o.o za web shop Butik Plemenit može se pročitati na stranici Politike povrata (kliknite link). Korisnik web shopa Butik Plemenit prihvaća odredbe Politike povrata kupljenih proizvoda Butik Plemenit, odnosno, tvrtke Tetragram Plemenit d.o.o. i to dokazuje time što posjećuje web shop Butik Plemenit i kupuje proizvode putem web shopa.

12. Vlasnik web shopa može promijeniti uvjete korištenja web shopa u svakom trenutku. U slučaju promjene uvjeta, vlasnik web shopa o tome će objaviti informaciju na internetskim stranicama web shopa.

Vlasnik web shopa i nositelj brendova Plemenit i Butik Plemenit:
Tetragram Plemenit d.o.o.
Svetice 19
10000 Zagreb
OIB: 30731973010

Odgovorna osoba: Krunoslav Marčinko, direktor

U Zagrebu, dana 8. prosinca 2020.

0
    0
    Moja košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu
    Odaberite
    Right Menu IconNazovite