Cijene proizvoda osvježene
28.11.2022 01:52:22

Zlatnik Krugerrand od četvrtine (1/4) unce čiste mase zlata

3.621,83 kn (480,12 €)

Točno četvrtinu unce čistoga zlata sadrži ovaj popularni zlatnik, koji je dio čuvene serije investicijskih zlatnika Krugerrand iz Južne Afrike.

Nećete pogriješiti ako Krugerand od četvrtine (1/4) unce kupite kao svojevrsnu štednju u zlatu, ili pak kao atraktivan poklon za vama dragu ili važnu osobu.

Zlatnik Krugerrand na našem je tržištu dostupan u četiri veličine. Osim zlatnika od jedne četvrtine unce, u ponudi imamo i zlatnike Krugerrand od jedne unce, pola unce, i desetina unce.

Želite li ovu kovanicu nekome pokloniti? Odaberite jedno od dva raspoloživa pakiranja: kovanicu u drvenoj poklon kutiji ili u kutiji od umjetne kože.

Naša tvrtka uz ovaj zlatnik nudi certifikat o autentičnosti “Plemenit” kojim se utvrđuje izvornost kovanice, čistoća zlata od kojeg je izrađena, te kovnička svojstva.

Dostupno uz prednarudžbu. Ova zlatna kovanica može se kupiti uz prednaružbu. Vrijeme isporuke je 5-7 radnih dana od dana kupnje, odnosno, uplate.

Proizvod: Zlatnik Krugerrand čiste mase zlata četvrtina (1/4) unce ili 7,77 grama

Ukupna masa kovanice: 8,48 grama
Masa čistog zlata: 7,77 grama (četvrtina unce)
Finoća zlata: 91,66 %
Promjer kovanice: 22 milimetara
Debljina kovanice: 1,8 milimetra

Proizvođač: Rand Refinery, Južna Afrika

Napomena o masi i finoći kovanice: Ovaj zlatnik Krugerrand uvijek sadrži točno jednu četvrtinu unce čistog zlata (7,77 grama), premda mu je ukupna masa nešto veća (8,48 grama). Izrađen je od slitine zlata (91,66 posto) i bakra (8,34 posto), kako bi stekao čvrstoću i izdržljivost za svakodnevnu uporabu, dok prelazi iz ruke u ruku.

0
    0
    Moja košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu
    Odaberite
    Right Menu IconNazovite