Cijene proizvoda osvježene
16.04.2024 12:14:30

Zlatnik Krugerrand od četvrtine (1/4) unce čiste mase zlata

641,26 

Točno četvrtinu unce čistoga zlata sadrži ovaj popularni zlatnik, koji je dio čuvene serije investicijskih zlatnika Krugerrand iz Južne Afrike.

Nećete pogriješiti ako Krugerand od četvrtine (1/4) unce kupite kao svojevrsnu štednju u zlatu, ili pak kao atraktivan poklon za vama dragu ili važnu osobu.

Zlatnik Krugerrand na našem je tržištu dostupan u četiri veličine. Osim zlatnika od jedne četvrtine unce, u ponudi imamo i zlatnike Krugerrand od jedne unce, pola unce, i desetina unce.

Želite li ovu kovanicu nekome pokloniti? Odaberite jedno od dva raspoloživa pakiranja: kovanicu u drvenoj poklon kutiji ili u kutiji od umjetne kože.

Naša tvrtka uz ovaj zlatnik nudi certifikat o autentičnosti “Plemenit” kojim se utvrđuje izvornost kovanice, čistoća zlata od kojeg je izrađena, te kovnička svojstva.

Dostupno uz prednarudžbu. Ova zlatna kovanica može se kupiti uz prednaružbu. Vrijeme isporuke je 5-7 radnih dana od dana kupnje, odnosno, uplate.

Proizvod: Zlatnik Krugerrand čiste mase zlata četvrtina (1/4) unce ili 7,77 grama

Ukupna masa kovanice: 8,48 grama
Masa čistog zlata: 7,77 grama (četvrtina unce)
Finoća zlata: 91,66 %
Promjer kovanice: 22 milimetara
Debljina kovanice: 1,8 milimetra

Proizvođač: Rand Refinery, Južna Afrika

Napomena o masi i finoći kovanice: Ovaj zlatnik Krugerrand uvijek sadrži točno jednu četvrtinu unce čistog zlata (7,77 grama), premda mu je ukupna masa nešto veća (8,48 grama). Izrađen je od slitine zlata (91,66 posto) i bakra (8,34 posto), kako bi stekao čvrstoću i izdržljivost za svakodnevnu uporabu, dok prelazi iz ruke u ruku.

0
    0
    Moja košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu
    Odaberite
    Right Menu IconNazovite